Deze nog ongevulde bibliotheek, rond de piano gemonteerd, is gemaakt in mahoniehout. De extra kleurlaag die op het meubel is aangebracht is gekozen in functie van de kleur van de achterliggende muur. De structuur is zowel achteraan als bovenaan open gehouden om een zo licht mogelijk effect te bereiken.
In het linkerdeel van de bibliotheek zijn er vakken voor het opbergen van cd’s, er is energiezuinige led-verlichting voorzien boven in de compartimenten. (2007)

Posted by:hobbelpaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s