Het vroeger gebouwde tuinhuis werd uitgebreid met een pergola. Eens begroeid zal het terras een aangename schaduwrijke zomerplek zijn. De pergola is bewust hoog gemaakt om binnenin een mooi ruimtegevoel te behouden. Schuine verbindingen tussen de vertikale zijbalken dienen als driehoeksverband om het geheel stevig te maken en winddruk op te kunnen vangen.

(2008)

Gepost door:hobbelpaard

Een reactie op “Pergola.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.