Bij de heraanleg van een tuin is een nieuw tuinhuis gebouwd, bestaande uit een gesloten bergruimte, en een overdekt terras.
Het overdekte terras heeft de bedoeling een koele en schaduwrijke plek te zijn op warme zomerdagen.

Ingepland in de hoek van de tuin, tegen een beukenhaag en een rij knotwilgen, een geborgen plaats.

Het gesloten tuinhuisgedeelte heeft een extra brede deur, zodat gemakkelijk met tuinmachines en ander gereedschap kan worden gemanoeuvreerd.

Het open gedeelte is achteraan voorzien van een manshoge schutting, die inkijk moet verhinderen. Tevens dient ze als windscherm. Bovenaan is een strook vrij gelaten, en er is een doorgang voorzien naar achter toe, waar er zich de stapelplaats voor brandhout bevindt.

(2011)

Posted by:hobbelpaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s