Bibliotheek aangepast aan de dakhelling.

IMG_0138

Deze bibliotheek is volledig aangepast aan de schuinte van het dak. Er is zoveel als mogelijk ruimte gecreëerd.

IMG_0136 kopie

Achterwanden zijn weggelaten om de kasten optimaal te integreren in de omgeving.

IMG_0135 kopie kopie

Perfect passend in de beschikbare ruimte.

IMG_0140

Er zijn ook nog een gedeelte gesloten kasten.

IMG_0176

De gevulde bibliotheek…..

IMG_0175

(2013)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: