Er werd gevraagd een moderne trapafscheiding te maken. Geen gesloten afscheiding, maar eerder iets transparant, om de bestaande leefruimte die overgaat in de trap zo open en zo licht mogelijk te behouden.

Een structuur van multiplex berken stroken – vooral verticaal gebruikt – bood hier oplossing. Afhankelijk van hoe schuin je op de structuur kijkt ziet deze afscheiding er meer gesloten of eerder open uit. Een uitsparing bovenaan, subtiel aangebracht als een soort raam, vergroot nog het open gevoel. De twee horizontale stroken die in de structuur zijn gemaakt, zijn een stukje breder aan de trapzijde zodat een soort tablet wordt gecreëerd.

(2017)

Posted by:hobbelpaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s