In een woning zijn verschillende projecten uitgewerkt, namelijk een keuken in bamboe, een vestiairekast en een glaswand met deur.

De keuken bestaat uit een grote kastwand met betegelde nis – met Led verlichting in de zwevende plank – , uit een kookeiland, en twee losse kasten, waarvan één bovenaan opgehangen juist onder het raam. Deze zwevende kast heeft twee open vakken en twee schuifdeuren.

Een groot kookeiland met ingelaste spoelbakken en inductiekooplaten in het vlak ingewerkt biedt veel praktische werkruimte. Rondomrond zijn er kasten en laden in verschillende dieptes, en nog twee open nissen met wit gelakte achterwanden. Tegen de wand staat een losse kast op inox pootjes met een open nis bovenaan. De plint van het kookeiland is een verlengde van de vloer: hier zijn stroken vloertegels opstaand gebruikt.

De Egg_0_meter, een manier om eieren te bewaren en te stockeren. Vooral handig als je zelf kippen hebt: je legt de eerste eitjes tegen het staafje op het lage uiteinde van het hellende balkje. Nadien vul je aan van bovenaf. Je minst verse eitjes – deze die je dus het eerst gaat gebruiken – liggen steeds onderaan, wanneer je er eentje afneemt rollen de andere eitjes verder naar beneden. Een eenvoudige manier om je minder van de meer verse eieren te kunnen onderscheiden!

Meer uitleg en info over de Egg_0_meter vind je hier

Vanuit de inkom ga je naar de living via de glazen wand met toegangsdeur. Grote glaspartijen behouden de openheid en de lichtinval. Uitgevoerd in prachtig eerste keus eikenhout en afgewerkt met een extra matte, lichtjes witte vernis.

De vestiairekast in eik met vier laden onderaan. Achter de lange deuren grote vakken om jassen op te hangen en legplanken om zaken op te bergen. Onderaan laden voor de kleinere spullen.

(2019)

Gepost door:hobbelpaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.