Bibliotheekkast volgt de contouren van een schouw.

IMG_1422

Een mooie techniek om bibliotheekkasten te integreren in een ruimte waar nog een vroegere schouw aanwezig is, is de kasten zo te maken dat ze de contouren van die schouw volgen. Het veroorzaakt een speels effect. En terwijl de vlakken mooi opgevuld zijn, kan je toch alle beschikbare ruimte optimaal benutten voor het opslaan van boeken.

IMG_1419

Deze manier van werken vereist grote precisie in het opmeten en het maken.

IMG_1413 kopie

IMG_1416

IMG_1417

In dit geval is de ruimte ook bijzonder hoog, maar daarvoor is de bibliotheekladder dan weer uiterst geschikt. Meer info over deze ladder vindt je hier

(2015)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: